Dak coaten Arnhem

Het coaten van een dak kan oude dakbedekking een nieuw uitstraling geven. Het vormt bovendien een nuttige bescherming tegen vocht, vuil en natuurlijk verweer. Door het aanbrengen van een coating verleng je dus de levensduur van je dakbedekking en bespaar je jezelf een dure vervanging.

Dakcentrale Nederland B.V. staat in Arnhem en omstreken klaar om u te helpen. Bel 0575 - 21 11 00 voor een afspraak of vraag vrijblijvende een offerte aan via het contactformulier.

Een coating wordt meestal aangebracht op dakpannen, lei of andere vormen van harde dakbedekking. Dakpannen en leien daken kunnen na verloop van tijd namelijk beschadigd raken. De eroderende werking van regen, wind en kou kan kleine scheuren en barsten in het dak doen ontstaan.

Door je dak te ontmossen kun dit proces tijdelijk een halt toeroepen, maar regelmatige ontmossen met reinigingsmiddelen kan je dakbedekking nog verder beschadigen. Een duurzame manier om je dak voor langere tijd te beschermen is dan het ook het aanbrengen van een speciale coating.

Waarom dak coaten in Arnhem?

Een goede coating kan je dak een heel nieuw aanzien geven. Het lijkt net alsof je gewoon een nieuwe dakbedekking hebt aangelegd. De coating zorgt er verder voor dat je dak beschermd is tegen vocht maar wel blijft ademen. Binnenshuis ondervindt u dus geen enkele last van een nieuwe dak coating.

Een coating kan in principe op ieder dak worden aangebracht. Het is wel belangrijk om je vooraf goed in te lezen of een ervaren dakdekker in de hand te nemen. Sommige vormen van dakbedekking (zoals daken van oude kunstlei) mogen niet vooraf gereinigd worden. En dat is bij een succesvolle coating nu juist noodzakelijk. Zonder de reiniging kan de coating niet goed hechten en wordt oud vuil in de coating opgenomen.

Neem bij twijfel dus altijd contact op met een professioneel dakdekkersbedrijf. Dakcentrale Nederland B.V. kan u in de regio Arnhem assisteren en helpen bij het kiezen van de juiste coating. U kunt ons bereiken op 0575 - 21 11 00 voor een afspraak. Maar ook via ons contactformulier kunnen we iets met u plannen.