Dakonderhoud Arnhem

Het dak van uw huis, dakkapel, schuur, aanbouw of garage, krijgt veel te verduren. Helemaal met een klimaat zoals wij dat kennen in Nederland waar veel regen in een korte periode kan vallen. Dit in combinatie met zware windstoten zorgt ervoor dat het dak in goede conditie moet zijn om lekkages te voorkomen. Niet alleen regen en wind zorgen voor problemen, alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak.

Om het dak in goede conditie te houden en om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen is het belangrijk om goed dakonderhoud te plegen. Zo bent u door het hele jaar heen voorbereid op de invloeden van het weer.

Dakonderhoud is er voor klanten in Arnhem en voor alle soorten daken. Onze grondige dakinspectie zal alle gebreken aan het licht stellen. Indien gewenst kunnen wij direct een dakreparatie uitvoeren. Niet alleen voeren wij dus inspecties uit, ook lossen wij problemen op wat betreft daklekkages, dakbedekking en dakschade. Bel 0575 - 21 11 00 snel voor het maken van een afspraak met een van onze dakdekkers.

Dakonderhoud Arnhem: onderhoudscontract voor uw dakonderhoud

Door een contract voor dakonderhoud af te sluiten bij Dakcentrale Nederland B.V. uit Arnhem, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Beginnende scheuren en overige onvolkomenheden worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat u geen last krijgt van lekkages en ander ongemak.

Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of het repareren van een plat- of hellend dak, wij plegen goed dakonderhoud voor onze klanten in Arnhem. Bij een onderhoudscontract wordt jaarlijks uw dak geïnspecteerd en worden onderhoud en herstelwerkzaamheden direct uitgevoerd.

Dak onderhoud Arnhem: inhoud onderhoudscontract

De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg met u bepalen. Dit kan variëren van het vegen van de goten van een woonhuis tot jaarlijkse inspectie van het gehele dak of daken en wanden van meerdere gebouwen.

Na het dakonderhoud zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur. Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel direct 0575 - 21 11 00.