Daklekkage Arnhem

Daklekkage is zeer vervelend. Niet alleen zit u door de dak lekkage met water in uw woning dat daar niet thuis hoort, maar ook kan een lek structurele schade toebrengen aan uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schimmel en vochtplekken in uw muren en plafonds. Als dakdekker in Arnhem heeft Roof Coating al vele vormen van daklekkage gezien en hersteld. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaak van lekkage. Dit kan soms lastig zijn; het punt waar u water ziet is in de meeste gevallen niet de plek waar het lek zich bevindt. Onze dakdekkers zijn in staat om de lekkage dak te detecteren. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor een perfecte oplossing en herstellen we schade aan uw dak. In Arnhem en omgeving kunt u bij lekkage altijd een beroep op ons doen.

Wij kunnen helpen bij:

  • Lekkage van platte dakbedekking als bitumen, EPDM of PVC
  • Lekkage van pannendaken
  • Lekkage van een dakkapel

Daklekkage Arnhem spoedservice

Wacht niet te lang met het herstellen van een lek in uw dak. Hoe langer de lekkage voortduurt, hoe erger de schade wordt en hoe hoger de kosten worden die gepaard gaan met een dakreparatie. In de regio Arnhem kunt u daarom gebruikmaken van onze spoedservice. Onze specialisten staan altijd voor u klaar, u kunt ons dag en nacht bereiken bij daklekkage. U hoeft alleen maar te bellen, en wij komen direct uw lekkage dak herstellen. Op ons kunt u rekenen! Twijfelt u of u een daklekkage heeft of wilt u juist preventief handelen? U kunt ons ook inschakelen om een dakinspectie uit te voeren.

Lekkage dak Arnhem oplossen

Lekkage dak komen we in veel verschillende vormen tegen. Elk dak lek vereist zijn eigen aanpak. Een lekkage aan een plat dak heeft bijvoorbeeld andere methoden nodig dan een lek aan een schuin dak. Ook is wateroverlast mogelijk bij een dakkapel en serre. Maar ook kan het nodig zijn om schoorsteen onderhoud uit te voeren om van een lekkend dak af te komen. Met wat voor dak lekkage u ook zit: u kunt er op rekenen dat onze dakdekkers voor een passende oplossing zorgen. Wilt u een daklekkage in Arnhem oplossen? Schakel dan de hulp in van Roof Coating. Neem nu contact op via 026 - 200 62 10 of vul ons contactformulier in.