Dakgoten Arnhem

Heeft u te maken met een lekkage aan uw dakgoten? Is de goot verstopt of begint deze te rotten? In deze gevallen is het tijd om in actie te komen. In de regio Arnhem kan Dakcentrale Nederland B.V. u verder helpen. Of het nu gaat om dakgoten repareren, aanleggen of vervangen: wij klaren de klus voor u.

Met ruim 22 jaar ervaring zijn wij uw dakdekkersbedrijf in Arnhem en omgeving. Om ons in te schakelen kunt u bellen naar 0575 - 21 11 00 of een offerte aanvragen via het contactformulier.

Nieuwe dakgoten Arnhem

Wilt u nieuwe dakgoten laten plaatsen? In veel gevallen kunnen wij uw huidige hemelwaterafvoer repareren of renoveren. Zonder problemen leggen wij coating of een brengen wij een nieuwe lasnaad in uw verouderde goten. Zo kunnen deze vaak nog jaren mee.

U kunt altijd contact opnemen met een dakdekker van Dakcentrale Nederland B.V. om een offerte te maken voor een reparatie aan uw dakgoot. Door het repareren van uw huidige dakgoot bespaart u soms wel honderden of duizenden euro’s ten opzichte van nieuwe dakgoten. Tevens verkleint een tijdige reparatie de kans op daklekkage en verdere dakreparatie.

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoten krijgen heel wat te verduren. Het is dan ook aan te raden om voor regelmatig onderhoud te zorgen. Zo voorkomt u grotere problemen, zoals lekkage of rotten en gaan de goten langer mee. Zowel voor onderhoud als reparatie van uw dakgoot bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat uw dakgoten er daarna weer keurig bijliggen en u jarenlang vooruit kunt. In Arnhem en omgeving zijn wij uw betrouwbare expert op het gebied van hemelwaterafvoer.

Regenpijp repareren Arnhem

Een regenpijp is kwetsbaar, met name wanneer deze gemaakt is van PVC. Per ongeluk met het inparkeren van uw auto tegen de regenpijp aangekomen? Grote kans dat de regenpijp een breuk heeft opgelopen. Hierdoor wordt deze onbruikbaar en dient gerepareerd of vervangen te worden.

In veel gevallen kiezen wij voor een gedeeltelijke reparatie van de regenpijp. Door de lijmloze bevestiging is het eenvoudig om een bepaald deel los te maken en te verwijderen. Vervolgens vervangen wij het gedeelte dat mist door een nieuw stuk PVC. Een andere mogelijkheid is het geheel vervangen van de kwetsbare PVC regenpijpen voor een metalen versie, de Loro-pijp.