Dakgoten repareren of vervangen in Arnhem?

Heeft u te maken met een lekkage aan uw dakgoten? Is de goot verstopt of begint deze te rotten? In deze gevallen is het tijd om in actie te komen. In de regio Arnhem kan Woningverbetering Buitenhuis u verder helpen. Of het nu gaat om dakgoten repareren, aanleggen of vervangen: wij klaren de klus voor u.

Nieuwe dakgoten

Wilt u nieuwe dakgoten laten aanleggen? In veel gevallen kunnen wij uw huidige dakgoten repareren of renoveren. Zonder problemen leggen wij coating of een brengen wij een nieuwe lasnaad in uw verouderde goten. Zo kunnen deze vaak nog jaren mee. U kunt altijd contact opnemen met een van onze ervaren dakdekkers om een offerte te maken voor een reparatie aan uw dakgoot. Door het repareren van uw huidige dakgoten bespaart u soms wel honderden of duizenden euro’s ten opzichte van nieuwe dakgoten.

Dakgoten repareren of vervangen

Dakgoten krijgen heel wat te verduren. Het is dan ook aan te raden om voor regelmatig onderhoud te zorgen. Zo voorkomt u grotere problemen, zoals lekkage of rotten en gaan de goten langer mee. Zowel voor onderhoud als reparatie van uw dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw dakgoten er daarna weer keurig bijliggen en u jarenlang vooruit kunt. In Arnhem en omgeving zijn wij uw betrouwbare expert op het gebied van dakgoten.

Regenpijp repareren

Een regenpijp is kwetsbaar, met name wanneer deze gemaakt is van PVC. Per ongeluk met het inparkeren van uw auto tegen de regenpijp aangekomen? Grote kans dat de regenpijp een breuk heeft opgelopen. Hierdoor wordt deze onbruikbaar en dient gerepareerd of vervangen te worden. In veel gevallen kiezen wij voor een gedeeltelijke reparatie van de regenpijp. Door de lijmloze bevestiging is het eenvoudig om een bepaald deel los te maken en te verwijderen. Vervolgens vervangen wij het gedeelte dat mist door een nieuw stuk PVC. Een andere mogelijkheid is het geheel vervangen van de kwetsbare PVC regenpijpen voor een metalen versie, de Loro-pijp.