Dakisolatie in Arnhem

Dakisolatie kent vele voordelen. Laat u informeren en lees snel verder. Wij hebben alle benodigde informatie op een rijtje gezet. Direct een afsprak maken of nog even sparren over dakisolatie in Arnhem? Onze dakdekker in Arnhem is u van dienst. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 0575 - 21 11 00.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. De kosten die u kunt besparen kunnen variëren van tussen de €400 en €800 per jaar. Dit zijn de kosten als er wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft dakisolatie nog de volgende voordelen:

  • Het warmtecomfort in huis neemt toe.
  • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Uw huis wordt meer waard.

Dakisolatie: kosten

U moet rekenen op kosten van tussen de €1000 en €4500 voor het laten plaatsen van dakisolatie in Arnhem. Wellicht zijn er landelijke of lokale subsidies beschikbaar die een gedeelte van de kosten kunnen dekken. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Dak isolatie buitenzijde, dakisolatie binnenzijde, zoldervloerisolatie, wij plaatsen het voor u. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Arnhem bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Een uitstekende isolatie voor uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het isolatiemateriaal wordt onder de dakpannen geplaatst. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Arnhem door Dakcentrale Nederland B.V. laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Wilt u meer weten oven dak isoleren of even om de tafel zitten? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 0575 - 21 11 00. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.