Plat dak bedekken in Arnhem?

Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te plaatsen, EPDM of PVC. Elke soort dakbedekking heeft voor- en nadelen.

De levensduur van elke soort is vergelijkbaar en afhankelijk van verschillende zaken. Woont u in Arnhem of omgeving en wilt u uw platte dak laten bekleden? Welke soort dakbedekking voor uw dak geschikt is, hangt af van vele factoren. Onze dakdekker kan u precies vertellen welk type voor uw huis geschikt is. Vraag uitgebreid advies aan de specialisten van ons dakdekkersbedrijf. Wij komen desgewenst graag eens bij u langs om uw plannen door te spreken in de regio Arnhem.

Voordelen van bitumen op uw platte dak

Wij adviseren altijd bitumen op uw platte dak te plaatsen. Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstabiliteit, maar biedt ook een hoge weerstand tegen veroudering, is zeer UV-bestendig en heeft weinig onderhoud nodig.

Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled kan worden. Wilt u uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In de omgeving van Arnhem staan onze medewerkers voor u klaar! Wij helpen u graag met het bedekken of renoveren van uw dak. Bel gerust 0575 - 21 11 00 of vul ons contactformulier in.