Dakdekker nodig in Arnhem? Uw dak is ons vak!

Dakcentrale Nederland B.V.

Dakbedekking plaatsen in Arnhem

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het repareren, inspecteren of vervangen van uw dakbedekking? De dakdekkers van Dakcentrale Nederland B.V. staan voor u klaar bij iedere dakdekkersklus in of rond Arnhem. Vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen, of neem contact op via 0575 - 21 11 00.

Dakbekleding of dakbedekking kan aangebracht worden om het dak te beschermen tegen zon, sneeuw, water en tocht. Het risico op lekkage wordt met verloop van tijd steeds groter, omdat de dakbedekking zwakke plekken kan gaan vertonen. Het is verstandig om uw dak minstens één keer per jaar te laten inspecteren door aan vakkundige dakdekker, om lekkage te voorkomen.

Functie dakbedekking in Arnhem


Een beschadiging kan klein beginnen en uitgroeien tot iets waar u veel overlast en onkosten van heeft, als het niet op tijd verholpen wordt. U kunt hierbij denken aan vieze schimmel op de muren, een slechtere werking van het isolatiemateriaal of houtrot in het dak. Door dit soort problemen tijdig op te sporen, kan de levensduur van uw dak flink verlengd worden. Dakcentrale Nederland B.V. helpt u hier graag bij.


Mogelijkheden dakbedekking in Arnhem


Dakbedekking kan aangelegd worden op platte daken, en op hellende. Hierbij kan er ook gevarieerd worden in het materiaal. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zink, metaal, kunststof of bitumen, dat aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het dak geplaatst wordt. Om er voor te zorgen dat het water lekvrij kan worden afgevoerd, moet er ook gekeken worden naar een bijpassende afvoer.


Voor platte daken, zoals dakkapellen, tuinhuisjes en garages, wordt meestal bitumineuze dakbedekking gebruikt. Dit is niet alleen relatief goedkoop, het is ook makkelijk in het gebruik en het kan goed gecombineerd worden met dakisolatie. Daarnaast is het vaak recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is. Ook voor hellende daken kan soms bitumen gebruikt worden, Dakcentrale Nederland B.V. kan hierin adviseren.

Dakbedekking in combinatie met isoleren


Dakdekkerswerkzaamheden worden regelmatig gecombineerd met dakisolatie. Omdat warme lucht opstijgt kan er veel warmte verloren gaan via het dak, als deze niet goed geïsoleerd is. Een betere dakisolatie kan zowel het milieu als de energierekening ten goede doen. Moet uw dakbedekking vervangen worden, kunt u overwegen of u ook gelijk de dakisolatie aan wilt pakken.


Geen dak is hetzelfde, en dat maakt dat de vaardigheid en de kennis van de dakdekker zo belangrijk. De dakdekkers bij Dakcentrale Nederland B.V. beschikken over een ruime ervaring in de verschillende dak werkzaamheden. Bij ons kun je terecht voor professioneel advies, betrouwbare service en effectieve reparaties. We maken gebruik van de beste materialen.

Uw dak is ons vak!

Waarom Dakcentrale Nederland B.V.?

Als dé autoriteit op het gebied van daken bieden wij een uitgebreid scala aan dakdiensten die uw dakpproblemen oplossen. Of het nu gaat om hardnekkige lekkages, dringende reparaties, een verfrissende dak- en gevelreiniging of een complete dakrenovatie, ons team van deskundige dakspecialisten staat ook in Arnhem voor u klaar!

Duidelijke communicatie

10 jaar garantie

Dakinspectie binnen twee uur

Vrijblijvend hulp en advies

Neem vrijblijvend contact op!

Hoe klanten ons beoordelen

"Snel contact gehad en makkelijk een afspraak gemaakt voor een eerste inspectie van ons dak. Met snelle opvolging met een keurige offerte en heldere afspraken en communicatie tot de werkelijke werkzaamheden. Bij het herstel van het dak keurig gewerkt met voor en na foto's van de werkzaamheden. Na de werkzaamheden ook keurig alles opgeruimd en netjes achtergelaten. "

"Wat een geweldige resultaat! En dat in 1 dag tijd! Een volledig geïsoleerd dak, mooi strak gelegd, nieuw dakraam, beide goten vervangen. De complimenten voor de jongens. Zeer harde werkers en goed op elkaar afgestemd! Tevens diverse belemmerende factoren vakkundig en professioneel opgelost! Zeer vriendelijk en goed overleg mogelijk. En ook leuk om te weten...de hele buurt kijkt nu naar ons dak en komt langs om er naar te vragen! Goede reclame zo! "

"Aanbrengen houten beschot waar nodig, folie, panlatten, dakpannen, loodvervanger en zinken kap. Dakkapellen: Aanbrengen bitumineuze dakbedekking / zinken dakje.

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het geleverde werk. De prijs is volgens mij redelijk. Prettige hardwerkende mensen. Ondanks het slechte weer was alles in drieënhalve dag

in orde. "

"Goed dak gelegd. Toch wat lekkage gekregen, maar 1 belletje was genoeg, en er werd dezelfde dag serieus actie ondernomen. Lang verhaal, maar kortom, ook na-service in orde! "

Contact met Dakcentrale Nederland B.V.

Vraag gratis een offerte aan

Ochtend
Middag
Avond
De dakdekkers van DCN
Logo Dakcentrale Nederland - Uw dakdekker in Arnhem!

Dakcentrale Nederland

De Stoven 12

7206AX Zutphen

KVK 78478774