Dakdekker nodig in Arnhem? Uw dak is ons vak!

Dakcentrale Nederland B.V.

Dakonderhoud Arnhem

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het repareren, inspecteren of vervangen van uw dakbedekking? De dakdekkers van Dakcentrale Nederland B.V. staan voor u klaar bij iedere dakdekkersklus in of rond Arnhem. Vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen, of neem contact op via 0575 - 21 11 00.

Het dak van uw huis, dakkapel, schuur, aanbouw of garage, krijgt veel te verduren. Helemaal met een klimaat zoals wij dat kennen in Nederland waar veel regen in een korte periode kan vallen. Dit in combinatie met zware windstoten zorgt ervoor dat het dak in goede conditie moet zijn om lekkages te voorkomen. Niet alleen regen en wind zorgen voor problemen, alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak.

Om het dak in goede conditie te houden en om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen is het belangrijk om goed dakonderhoud te plegen. Zo bent u door het hele jaar heen voorbereid op de invloeden van het weer.

Voorkom onkosten door goed dakonderhoud door Dakcentrale Nederland B.V.


Dakonderhoud is er voor klanten in Arnhem en voor alle soorten daken. Onze grondige dakinspectie zal alle gebreken aan het licht stellen. Indien gewenst kunnen wij direct een dakreparatie uitvoeren. Niet alleen voeren wij dus inspecties uit, ook lossen wij problemen op wat betreft daklekkages, dakbedekking en dakschade. Bel 0575 - 21 11 00 voor het maken van een afspraak met een van onze dakdekkers.

Door regelmatig uw dak te onderhouden door Dakcentrale Nederland B.V. uit Arnhem, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Wij raden u daarom ook aan om elk jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Beginnen scheuren en overige onvolkomenheden worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat u geen last krijgt van lekkages en ander ongemak. 

Nieuwe dakpannen plaatsen

Bel gerust voor dakonderhoud in Arnhem


Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of het repareren van een plat- of hellend dak, wij plegen goed dakonderhoud voor onze klanten in Arnhem. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur. Neem snel contact met ons op. Dat kan via 0575 - 21 11 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Uw dak is ons vak!

Waarom Dakcentrale Nederland B.V.?

Als dé autoriteit op het gebied van daken bieden wij een uitgebreid scala aan dakdiensten die uw dakpproblemen oplossen. Of het nu gaat om hardnekkige lekkages, dringende reparaties, een verfrissende dak- en gevelreiniging of een complete dakrenovatie, ons team van deskundige dakspecialisten staat ook in Arnhem voor u klaar!

Duidelijke communicatie

10 jaar garantie

Dakinspectie binnen twee uur

Vrijblijvend hulp en advies

Neem vrijblijvend contact op!

Hoe klanten ons beoordelen

"Snel contact gehad en makkelijk een afspraak gemaakt voor een eerste inspectie van ons dak. Met snelle opvolging met een keurige offerte en heldere afspraken en communicatie tot de werkelijke werkzaamheden. Bij het herstel van het dak keurig gewerkt met voor en na foto's van de werkzaamheden. Na de werkzaamheden ook keurig alles opgeruimd en netjes achtergelaten. "

"Wat een geweldige resultaat! En dat in 1 dag tijd! Een volledig geïsoleerd dak, mooi strak gelegd, nieuw dakraam, beide goten vervangen. De complimenten voor de jongens. Zeer harde werkers en goed op elkaar afgestemd! Tevens diverse belemmerende factoren vakkundig en professioneel opgelost! Zeer vriendelijk en goed overleg mogelijk. En ook leuk om te weten...de hele buurt kijkt nu naar ons dak en komt langs om er naar te vragen! Goede reclame zo! "

"Aanbrengen houten beschot waar nodig, folie, panlatten, dakpannen, loodvervanger en zinken kap. Dakkapellen: Aanbrengen bitumineuze dakbedekking / zinken dakje.

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het geleverde werk. De prijs is volgens mij redelijk. Prettige hardwerkende mensen. Ondanks het slechte weer was alles in drieënhalve dag

in orde. "

"Goed dak gelegd. Toch wat lekkage gekregen, maar 1 belletje was genoeg, en er werd dezelfde dag serieus actie ondernomen. Lang verhaal, maar kortom, ook na-service in orde! "

Contact met Dakcentrale Nederland B.V.

Vraag gratis een offerte aan

Ochtend
Middag
Avond
De dakdekkers van DCN
Logo Dakcentrale Nederland - Uw dakdekker in Arnhem!

Dakcentrale Nederland

De Stoven 12

7206AX Zutphen

KVK 78478774