Dakdekker nodig in Arnhem? Uw dak is ons vak!

Dakcentrale Nederland B.V.

Dakinspectie

Dakrenovatie

Uw dak is ons vak!

Waarom Dakcentrale Nederland B.V.?

Als dé autoriteit op het gebied van daken bieden wij een uitgebreid scala aan dakdiensten die uw dakpproblemen oplossen. Of het nu gaat om hardnekkige lekkages, dringende reparaties, een verfrissende dak- en gevelreiniging of een complete dakrenovatie, ons team van deskundige dakspecialisten staat ook in Arnhem voor u klaar!

Duidelijke communicatie

10 jaar garantie

Dakinspectie binnen twee uur

Vrijblijvend hulp en advies

Neem vrijblijvend contact op!

Hoe klanten ons beoordelen

"Snel contact gehad en makkelijk een afspraak gemaakt voor een eerste inspectie van ons dak. Met snelle opvolging met een keurige offerte en heldere afspraken en communicatie tot de werkelijke werkzaamheden. Bij het herstel van het dak keurig gewerkt met voor en na foto's van de werkzaamheden. Na de werkzaamheden ook keurig alles opgeruimd en netjes achtergelaten. "

"Wat een geweldige resultaat! En dat in 1 dag tijd! Een volledig geïsoleerd dak, mooi strak gelegd, nieuw dakraam, beide goten vervangen. De complimenten voor de jongens. Zeer harde werkers en goed op elkaar afgestemd! Tevens diverse belemmerende factoren vakkundig en professioneel opgelost! Zeer vriendelijk en goed overleg mogelijk. En ook leuk om te weten...de hele buurt kijkt nu naar ons dak en komt langs om er naar te vragen! Goede reclame zo! "

"Aanbrengen houten beschot waar nodig, folie, panlatten, dakpannen, loodvervanger en zinken kap. Dakkapellen: Aanbrengen bitumineuze dakbedekking / zinken dakje.

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het geleverde werk. De prijs is volgens mij redelijk. Prettige hardwerkende mensen. Ondanks het slechte weer was alles in drieënhalve dag

in orde. "

"Goed dak gelegd. Toch wat lekkage gekregen, maar 1 belletje was genoeg, en er werd dezelfde dag serieus actie ondernomen. Lang verhaal, maar kortom, ook na-service in orde! "

Waarom je voor ons kiest

Onze kernwaarden

Vrijblijvend hulp en advies

Dakinspectie binnen twee uur

10 jaar

garantie

Duidelijke communicatie

Professionele

Dienstverlening

Contact met Dakcentrale Nederland B.V.

Vraag gratis een offerte aan

Ochtend
Middag
Avond
De dakdekkers van DCN
Logo Dakcentrale Nederland - Uw dakdekker in Arnhem!

Dakcentrale Nederland

De Stoven 12

7206AX Zutphen

KVK 78478774